Türi valla konkursid lähevad lukku

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme, 3. veebruaril  kell 17 on viimane aeg  esitada Türi valla konkursile "Aasta tegu ja aasta tegija 2015" kandidaate.

Konkursi eesmärk on väärtustada ja avaldada avalikku tunnustust parimatele tegudele ja inimestele, kes oma töö- või ühiskondliku tegevusega on silma paistnud, aidanud kaasa  valla arengule, tuntusele või olnud hea mõjuga.

Tunnustuse vääriliseks võib saada ükskõik milline ettevõtmine, mis möödunud aasta jooksul on vallale või türilastele olulise tähtsusega.

Ettepanekuid aunimetuste määramiseks võivad teha füüsilised ja juriidilised isikud, asutused ja ühendused. Taotlused ühel A4 leheküljel peavad sisaldama kandidaadi iseloomustust ja esitamise põhjendust.

Tähtajal esitatuks loetakse ettepanekud, mis on jõudnud Türi vallavalitsuse kui ametiasutuse kantseleisse e-posti aadressil vallavalitsus@tyri.ee või postiaadressil Türi vald, Türi linn, Kohtu 2 hiljemalt 3. veebruari kella 17ks.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles