Järva-Jaanis hakkab tegutsema perearst pealinnast

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järva-Jaani alevis algasid täna uue teleseriaali võtted, uue sarja peategelaseks on pealinnast saabunud perearst Silva Loorberg. 

Sarja toodab sama meeskond, kes on teinud juba viis hooaega Kanal 2 eetris edukalt jooksnud "Naabriplikat". 

"Silva" jõuab aga teleekraanidele TV3 vahendusel, esimene osa on eetris 4. märtsil. 

Sarja produtsent ja operaator Ergo Kuld rääkis, et põhiline tegevuspaik sarjas on perearstikeskus, kuhu pealinnast pagendatud ja Viire Valdma mängitav perearst, peene daam Silva Loorberg, tööle asub. "Kohalikud ei tee talle sulandumist sugugi lihtsaks, mis tekitab rohkel absurdseid ja naljakaid olukordi," kirjeldas Kuld. 

Samas perearstikeskuses töötavad ka pereõde Ester Käbin, keda mängib Kersti Tombak, vastuvõtusekretär Annika Vannist, keda mängib Brigitte Hunt, hambaarst Andrei Orto, keda mängib Andres Tabun ja endine pereart Heimar, keda mängib Jüri Vlassov. 

Sarja stsenaariumi kirjutab Martin Algus, tegevprodutsent ja grimeerija on Egle Beek, heli eest hoolitseb Lauri Laagus, valgustuse eest Lauri Sepp, kunstnik on Pille Raudsepp, kunstniku assistent Kersti Lõoke, kostüümikunstnik on Marili Rooba ja transpordi eest hoolitseb Andres Karumaa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles