Naine lõi maal elamiseks endale töökoha

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi valda Kabalasse elukaaslase juurde elama asunud Vivika Kipper mõistis, et paremaks äraelamiseks on tal vaja endale ise töökoht luua, ja nii lõikabki ta nüüd enda rajatud Vika Ilutoas juukseid.
Türi valda Kabalasse elukaaslase juurde elama asunud Vivika Kipper mõistis, et paremaks äraelamiseks on tal vaja endale ise töökoht luua, ja nii lõikabki ta nüüd enda rajatud Vika Ilutoas juukseid. Foto: Dmitri Kotjuh

Väikse lapsega külla elukaaslase juurde elama tulnud naine otsustas õppida selgeks ameti, millega ta saab ise endale tööandjaks olla.

Türi valda Kabalasse elukaaslase juurde elama asunud Vivika Kipper mõistis, et paremaks äraelamiseks peab ta endale ise töökoha tegema.

Leida maakohas kodu lähedal sellist kohta, kus saad lapse kõrvalt tööl käia, on päris raske. Et juukseid sättida oli Kipperile juba noorena meeldinud, tuligi mõte õppida juuksuriks. Küsitluse teel uuris Kipper, kuivõrd on juuksurit Kabalasse tarvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles