Paides ja Türil saab peagi jääle

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide liuväli rajatakse tänavu Laia ja Tiigi tänava nurgal asuvale korvpalliplatsile, Türil läheb liuväli käiku täna või homme tavapäraselt majandusgümnaasiumi juures.

Paide spordi- ja tervisekeskuse juhataja Elena Sapp ütles, et tänavu on otsustatud rajada liuväli samuti noortekeskuse juurde, kuid mitte sisehoovi staadionile, vaid Laia ja Tiigi tänava ääres asuvale korvpalliplatsile. «See tundub parem koht olevat,» lisas ta.


Nagu eelmiselgi aastal, on liuvälja rajajatele suureks abiks kohalikud päästjad, kes paakautoga vett toovad. Sapp uskus, et kulub veel paar päeva ja siis pääsevad uisutajad väljakule.


Türi spordiklubide liidu juht Mati Sadam ütles, et Türil käib juba mitmendat päeva liuvälja ehitamine, mille tarvis oli eilseks lumi kinni tallatud ja seitse või kaheksa tundi veega kastetud. «Põhi on nüüd valmis ja kui kõik läheb plaanitult, saame liuvälja homme või ülehomme avada,» selgitas ta eile.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles