Paide bänd pärjati sadade tuhanete televaatajate ees auhinnaga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Rock 45. ANS. ANDUR
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Paide Rock 45. ANS. ANDUR DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nordea kontserdimajas toimunud Eesti muusikaauhindade galal kuulutati eile õhtul välja kohaliku muusikamaastiku parimad.

Paide bänd Ans. Andur võitis oma plaadiga "Öine bingo" parima alternatiiv/indiealbumi auhinna.

„Aastat 2015 võib eesti muusikas pidada üpris edukaks - kasvas nii albumite kui ka muusikavideote tootmine,“ ütles Eesti Fonogrammitootjate Ühingu juht Rauno Haabmets. „Samuti on heameel näha, et uute artistide osakaal auhinnasaajate hulgas on märkimisväärne. See näitab, et eesti muusika püsib värske ja uuenduslikuna,“ lisas Rauno Haabmets.

Üllatuslike erilahendustega esinesid galakontserdil Karl-Erik Taukar, Liis Lemsalu, Justament, Jüri Pootsmann, Elina Born, Tanel Padar & The Sun, Cartoon, Trad.Attack!, Leslie Da Bass. Õhtut juhtisid Karl-Erik Taukar ja Liis Lemsalu.

Eesti muusikaauhinnad 2016 nominendid valisid välja 142 žürii liiget. Auhindadele kandideeris üle 180 eelmisel aastal ilmunud albumi ning üle 300 muusikavideo. Lisaks valis žürii välja aasta parimad laulud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles