Aravete kardikeskuse rentnik võlgneb vallale tuhandeid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014. aasta kevadel kirjutas Järva Teataja, et Aravete kardirajal on uus rentnik, MTÜ Kesk-Eesti Kardikeskus eesotsas kardiringkondades hästi tuntud Margus Leesmaaga. Uus rentnik korrastas rada, vuntsis üles külalistemaja. Nüüd on olukord muutunud ja üleval suured võlad.
2014. aasta kevadel kirjutas Järva Teataja, et Aravete kardirajal on uus rentnik, MTÜ Kesk-Eesti Kardikeskus eesotsas kardiringkondades hästi tuntud Margus Leesmaaga. Uus rentnik korrastas rada, vuntsis üles külalistemaja. Nüüd on olukord muutunud ja üleval suured võlad. Foto: Dmitri Kotjuh

Aravete spordi- ja tervisekeskuse senine rentnik on vähem kui kahe aasta jooksul jäänud Ambla vallale võlgu ligi 10 000 eurot. Rentniku meelest tuleks arvestada ka kompleksi tehtud investeeringuid.

Aprilli alguses saaks MTÜ Kesk-Eesti Kardikeskusega rendilepingu sõlmimisest kaks aastat ja võlg valla ees on kasvanud päris suureks. Summa jääb teadaolevalt 10 000 euro juurde.

Ambla vallavolikogu esimees Harri Lepamets selgitas, et lisaks kuumaksepõhisele rendile esitab vald arveid ka osutatud teenuste (elekter, valve) eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles