Kiired sõidumehed taasavastavad Järvamaad

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veel eelmisel nädalal kannatas Eestis vabalt korraldada nii jää- ja lumerajavõistlusi kui ka talidriftimist (pildil), siis sel nädalal on olud sootuks teised. Loodetavasti tuleb külm tagasi, sest maha on vaja pidada Pandivere ralli.
Kui veel eelmisel nädalal kannatas Eestis vabalt korraldada nii jää- ja lumerajavõistlusi kui ka talidriftimist (pildil), siis sel nädalal on olud sootuks teised. Loodetavasti tuleb külm tagasi, sest maha on vaja pidada Pandivere ralli. Foto: Kuido Saarpuu

Kõikide eelduste järgi peaks tänavu Järvamaale tulema vähemalt üks rahvaralli, veebruaris Järva- ja Lääne-Virumaa servaaladel, ja üks rahvasprint, augusti keskel Väätsal.

Rahvasprindi Väätsa-etapp on kalendris kirjas 13. augusti peal. Asja eestvedaja Igor Roosmaa kinnitas, et kuupäev on tõesti teada, kuid autospordi liidu turvameeskond pole rada veel läbi sõitnud. «Alles siis on sada protsenti kindel, et võistlus tuleb,» sõnas ta.

See, kus Väätsa vallas täpselt rahvasprinti sõidetakse, saavad sõitjad teada võistluspäeva hommikul. «Nagu sprindis ikka, on kavas lühikesed ja kiired lõigud. Osalejad saavad hommikul rajakaardi, mille alusel on võimalik kas jalgsi või mootorita liiklusvahendiga rajaga tutvuda,» selgitas Roosmaa. «Kolm starti ja nii ongi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles