Lugeja: Riigimaanteel sõitmine nõuab rallisõitja oskusi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee Vetepere külas
Tee Vetepere külas Foto: Lugeja pilt

"Sellistel teedel sõitmiseks on vaja rallisõitja oskusi," sõnab Vetepere küla elanik Tiit Tammleht viidates mitmendat päeva kestnud kehvadele teeoludele riigimaanteel.
 

Olukorra ilmestamiseks saatis ta ka pildid, mis on tehtud Albu valda läbivatel riigimaanteedel. Ta viitas, et mitu päeva tagasi sadanud lume ja tuisu tõttu on tekkinud roopad, mis oluliselt halvendavad auto juhitavust. "Me saame aru, et on talv ja sõidutingimused ei pea olema suvised, aga praegustest võiksid need ehk siiski paremad olla," märkis ta valda läbivate riigimaanteede kohta.

Tammleht on nende teede igapäevane kasutaja ja ta märkis, et sama teed mööda sõidavad ka ekskursioonibussid näiteks A.H. Tammsaare muuseumisse ja Simisalu puhkemajja. "Mis saab siis, kui ekskursioonibuss vastu tuleb?" viitas ta eeloleval nädalavahetusel toimuvale Tammsaare rahvamatkale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles