Sotside esimees alustas valimiskampaaniat

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Läänemets
Lauri Läänemets Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi kohalike omavalitsuste volikogude valimiste kampaaniani on veel poolteist aastat aega, avalikustas Väätsa vallavanem Lauri Läänemets, et soovib asuda Paide linnapea või Türi vallavanema kohale.

Paar nädalat tagasi Sotsiaaldemokraatliku erakonna (SDE) Järvamaa piirkonna esimeheks valitud Lauri Läänemets avalikustas oma blogis, et sihib 2017. aasta oktoobris tulevatel valimistel maakonnas kõige kõrgemaid ametikohti. «Ütlen kohe ära, et minu plaan on järgmistel valimistel kandideerida, valimised võita ning linnapea või vallavanema kohale asuda,» kirjutab ta blogis.

Läänemets täpsustas Järva Teatajale, et SDE pole kõrgeid poliitilisi ametikohti jaganud ja neile võivad kandideerida teisedki erakonnakaaslased. «Minu mõte oli anda inimestele teada, et ma ei soovi valimiste järel tagasi tõmbuda ja saada selle eest hüvitiseks aastapalka, vaid edasi tegutseda,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles