Teatripidu kestis kaks ja pool päeva

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaauhinna vääriliseks tunnistatud Kiviõlis tegutsev venekeelne teater OTPAD on žürii esimehe Jaak Alliku kinnitusel isegi parem, kui osa Vene teatri lavastusi.
Teatripedagoog ja näitleja Lembit Peterson tundis kahetsust, et häid etendusi, nagu seda muinasjutulises vormis ajalugu oli, vaatas nii vähe inimesi.
Peaauhinna vääriliseks tunnistatud Kiviõlis tegutsev venekeelne teater OTPAD on žürii esimehe Jaak Alliku kinnitusel isegi parem, kui osa Vene teatri lavastusi. Teatripedagoog ja näitleja Lembit Peterson tundis kahetsust, et häid etendusi, nagu seda muinasjutulises vormis ajalugu oli, vaatas nii vähe inimesi. Foto: Tiiu Saarist

Sadadele teatrisõpradele oli nädalavahetus Paide kultuurikeskuses tõeline suursündmus ja publiku ette jõudis etendusi, mis hindamiskomisjoni meelest sobiksid kutselisse teatrissegi.

Eesti harrastusteatrite liidu juhatuse esimees ja Ranna-Viru rahvateatri juht Kaido Veski oli seda meelt, et see suur teatripidu on täiesti võrreldav laulupeoga.

Nii nagu laulupeol, sai Veski ütlust mööda ka festivalil tunda õlg õla kõrval olemist, üksteiselt õppida ja nautida koosolemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles