Kultuurigalat vürtsitavad India road ja kohalik kunst

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lambalihapirukad, avokaadokaste, spinatikastmes kana ning karrikastmes lambaliha on maitsenäited Paide Plaza peakoka Francis Crasta poolt täna õhtuks koostatud menüüst.
Lambalihapirukad, avokaadokaste, spinatikastmes kana ning karrikastmes lambaliha on maitsenäited Paide Plaza peakoka Francis Crasta poolt täna õhtuks koostatud menüüst. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna õhtul võõrustab Paide kultuurikeskus Eesti kultuurkapitali aastapreemiate galat ning ligi kolmesaja kutsutud külalise ees hüütakse lavalt maha, kes on olnud 2015. aasta eesti kultuuris tegusaimad.

Kultuurkapital on aastapreemiate galaga külakorda käinud ka eelmistel aastatel, ent Kesk-Eestisse jõudis suurüritus esimest korda.

Paide kultuurikeskuse perele on see tähendanud nädalaid plaanimist, töökoosolekuid, telefonikõnesid ja hilisõhtusse veninud töötunde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles