Liikumisüritused alustavad uut hooaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumisürituste sarja «Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa» avab traditsiooniliselt Tammsaare rahvamatk. Korraldajad ootavad sinna sadu osalejaid, nagu ikka.
Liikumisürituste sarja «Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa» avab traditsiooniliselt Tammsaare rahvamatk. Korraldajad ootavad sinna sadu osalejaid, nagu ikka. Foto: Andrus Eesmaa

Järgmine laupäev on 36. Tammsaare rahvamatka päralt, kui rajale on oodata sadu inimesi.

Sel aastal toimub rahvamatk täpselt kirjanik A. H. Tammsaare sünniaastapäeval, 30. jaanuaril. Nagu ikka, algab matk keskpäeval Järva-Madise vallamaja juurest. Korraldajad paluvad huvilistel aegsasti kohale tulla, sest kirjapanek läheb lahti sealsamas tund aega varem.

Albu valla rahvamajade juhataja Malle Lomp täpsustas, et kirja saab end panna juba praegu ja osa inimesi on seda ka teinud, kuid üksikisikutelt nad seda nõua. Küll võiksid seda matka ja toitlustuse parema korralduse nimel teha suuremad seltskonnad. «Saame siis aegsasti supikogusega arvestada,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles