Autismispektri häiretega laste vanemad saavad tuge

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 25. jaanuaril kell 17.30–19 on Järvamaa Rajaleidja keskuses (Pärnu 54, Paide) aasta esimene autismispektri häiretega laste vanemate tugirühma kokkusaamine.

Türi põhikooli eripedagoog Ingrit Talvist tutvustab 2015. aastal tehtud uurimust autismispektri häiretega laste vanematele  ja teistele lähedastele mõeldud tugirühma vajadusest Paides. Talvist aitab kaasa MTÜ Järvamaa Autismiühingu loomisele.

Tugirühma esimesel kohtumisel lepitakse kokku uue hooaja põhiteemad, loodava tugigrupi põhimõtted, märksõnad ja alustalad. Oodatud on kõik autismispektri häiretega laste vanemad ja õpetajad. 

Tugirühma eesmärk on eelkõige vabas ja usaldusväärses õhkkonnas oma mõtteid jagada ning tunnetada, et ei olda oma murega üksi, leida toetust ja mõistmist.

Tugirühm on alati avatud uutele liikmetele ja osaleda võib seni, kuni selleks on vajadus. Tugirühmast  osavõtt on tasuta ja ilma eelneva kirjapanekuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles