Töötukassa keskendub noortele ja vähenenud töövõimega inimestele

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et tänavu on erilise tähelepanu all vähenenud töövõimega inimesed, on töötukassa Järva osakonda toodud ratastooliinimesi treppidest üles aitav trepironija, osakonna juhataja Eha Tasangu teada viib see inimese teisele korrusele kümne minutiga.
Et tänavu on erilise tähelepanu all vähenenud töövõimega inimesed, on töötukassa Järva osakonda toodud ratastooliinimesi treppidest üles aitav trepironija, osakonna juhataja Eha Tasangu teada viib see inimese teisele korrusele kümne minutiga. Foto: Dmitri Kotjuh

Töötukassa pakub tänavu «präänikuid» nii noorte ja vähenenud töövõimega inimeste tööletulekuks kui ka tööandjatele mõistmaks, et olulisim kõigest on vajadus töö ära teha.

Töötukassa Järvamaa osakonna juhataja Eha Tasang, eelmisel aastal oli teie tähelepanu all vanemaealiste tööturule tagasitoomine, kuidas see maakonnas õnnestus?

Kuigi arvele võttis eakaid vaid kümned, võib aastaga rahule jääda. Olulisem arvudest on, et vanemaealised teadvustasid endale võimalust leida tööd ka pensionile jäädes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles