Elanik nõuab kodutänavalt kihutajate peletamiseks «lamavat politseinikku»

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Järva Teataja toimetuseni jõudis mure Türi linna Rohelise tänava elanikult, kelle sõnul tuleks nende tänavale panna «lamav politseinik.»

«Oleme Rohelise tänava inimestega korduvalt pöördunud küll politsei, küll valla majandusosakonna poole, et tänavale paigaldataks «lamavad politseinikud»,» kirjutab lugeja. «Neid on vaja, et kihutavate autode kiirust kuidagi piirata. Kooli minevad-tulevad lapsed liiguvad peamiselt Rohelise tänava kaudu, mis on aga küllaltki kitsas ning kus puuduvad kõnniteed. Kui tekivad veel hanged tuleb ronida nende otsa, et mitte auto, traktori või motika alla jääda.»

Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhataja Urmas Kupp selgitas, et vallavolikogu majandus- ja turvalisuskomisjon arutas oma istungil seda probleemi ja jõudis seisukohale, et kuna sarnaseid tänavaid on Türi linnas veelgi, siis ei ole mõistlik ehitada kõigile teedele „lamavaid politseinikke“. Seevastu tuleks tänava otstesse paigaldada liiklejaid informeeriv hoiatusmärk „Jalakäijad“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles