Kaks parteid jätkab Järvamaal uue juhiga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval Paide kultuurikeskuses olnud üldkoosolekul valisid Sotsiaaldemokraatliku erakonna Järvamaa piirkonna liikmed ennast juhtima Väätsa vallavanema Lauri Läänemetsa, kes kinkis enne koosoleku algust partei peasekretärile Inara Luigasele tulipunase roosi.
Kolmapäeval Paide kultuurikeskuses olnud üldkoosolekul valisid Sotsiaaldemokraatliku erakonna Järvamaa piirkonna liikmed ennast juhtima Väätsa vallavanema Lauri Läänemetsa, kes kinkis enne koosoleku algust partei peasekretärile Inara Luigasele tulipunase roosi. Foto: Tiit Reinberg

Sotsiaaldemokraatliku erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu liikmed valisid Järvamaal enda juhiks Väätsa vallavanema Lauri Läänemetsa ja  Paide endise linnapea Priit Värgi.

Sotsiaaldemokraadid kogunesid uut juhti valima kolmapäeva õhtul. Sündmuse tähtsust näitas seegi, et kohale olid tulnud partei esimees Jevgeni Ossinovski ja peasekretär Inara Luigas.

Erakonna üldkoosolekule oli saabunud ka Paide osakonna kauane juht Priit Põder, kes visati suvel parteist Järva Teatajas ilmunud arvamusartikli pärast välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles