Punane traktor ja teised täitunud unistused

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste täitumiseks tuleb mõelda need võimalikult selgeks ning iga päev on oluline tegeleda sellega, mis pakub rõõmu, usub järvajaanilane Kadri Kangron.
Unistuste täitumiseks tuleb mõelda need võimalikult selgeks ning iga päev on oluline tegeleda sellega, mis pakub rõõmu, usub järvajaanilane Kadri Kangron. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui millestki väga unistada ja mõelda see unistus hästi selgeks, on äärmiselt usutav, et nii juhtubki. Vähemalt nii usub järvajaanilane Kadri Kangron.

Järva-Jaani alevi südames elav Kadri Kangron (42) on seda meelt, et unistuste täitumiseks tuleb minevik ja tulevik jätta sinna, kus nad on, ning tunda rõõmu praegusest ehk usaldada elu tänases hetkes.

Olevikus elamine ei tähenda, justkui peaks mineviku või tuleviku päriselt peast pühkima, aga igaühe elus on sündmusi või kohtumisi, mis võiksid ja peaksidki jääma meelde vaid õppetundidena, asetuvad kategooriasse eraelu või lihtsalt takistavad olevikku nautimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles