Paides läheb teaduslahinguks

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Leesment

25. - 29. jaanuaril toimuvad üle Eesti Teaduslahingu eelvoorud, kus VII-IX klasside õpilased panevad proovile teadmised loodus- ja tehnikateadusest lahendades käed-külge ülesandeid. Paides saavad tadushimulised nuputajad kokku 28. jaanuaril.

Teadusvõistlus Teaduslahing seob omavahel teaduse ja igapäevaelu ning testib kolmeliikmeliste võistkondade loogilist mõtlemist ja meeskonnatööoskust praktiliste ülesannete lahendamises. Lahinguväljal saab kokku 170 võistkonda 102 koolist.

„Teaduslahing on üks tõeline üle-Eestiline lahing!“ rõhutab võistluse väejuht Marge Thetloff rääkides maakonnakeskustes ja Tallinnas viie päeva jooksul läbiviidava võistluse ulatusest. „Iga päev ootab tiime viis nuputamist ja käeosavust nõudvat ülesannet, mis tuleb piiratud aja jooksul lahendada,“ lisab Thetloff, „lahingupinget saab kogu ruum täis olema!“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles