Järva neiud kiusavad end magamatuse, lumes sumpamise ja külmaga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitsjad (vasakult): Siret Niinepuu, Kristlin Kõrgesaar, Kaidi Peterkop ja Maie Mäe.
Naiskodukaitsjad (vasakult): Siret Niinepuu, Kristlin Kõrgesaar, Kaidi Peterkop ja Maie Mäe. Foto: Erakogu

Homme Ida-Virumaal algaval talvisel kaugluurepatrullide võistlusest Utria dessant võtavad KL Järva meeste kõrval osa ka NKK Järva ringkonna naised.

Naiste võistkonna esindaja, KL Järva maleva nooreminstruktor nooremveebel Raimo Merilo ütles, et meie naised ei lähe sellele võistlusele turiste mängima. «Läbi 2015. aasta on nende nelikul olnud pidev patrullvõistluste rütm sees,» selgitas ta. «Valmisoleku kontrollimise viimane lihv sai tehtud eelmise aasta septembris Soomes toimunud võistlusel. Naised ei ole Utrial väljas lihtsalt sooviga matkata, vaid hästi osaleda. Iga koht on hea.»

Merilo rõhutas, et Utria nõuab osalistelt palju. «Lisaks füüsilisele pingutusele on väga palju tööd vaja teha ka moraaliga,» sõnas ta. «Kolme päeva jooksul peaks magamisajaks jääma nii kümmekond tundi. See pole loomulikult mitte järjestikkune uni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles