Järvamaa lasterikkad on oodatud lõunakohvile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed. Pilt on illustratiivne.
Lapsed. Pilt on illustratiivne. Foto: Erik Peinar / riigikogu kantselei

20. jaanuaril on oodatud kõik Järvamaa lasterikkad pered lõunakohvile Wabalinna majja, kus Järvamaa Lasterikaste Perede Ühendus tutvustab uue aasta tegemisi.

ELPL president Aage Õunap: „ Eesti Lasterikaste Perede Liit tähistab sel aastal oma 20 juubeliaastat, koostöös Järvamaa Lasterikaste Perede Ühendusega  soovime sel puhul kohtuda suurperedega nende kodukandis, tutvustada organisatsiooni tegevusi, saada osa perede igapäevastest rõõmudest ja muredest ning seeläbi kaardistada perede ootusi Perekaardi programmile“.

Perekaarti on võimalik taotleda kõikidel Eestimaa suuperedel, kus lapsi on kasvamas neli ja enam. Järvamaa Lasterikaste Perede Ühendusse kuuluvale perele maksab kaheaastase kehtivusega esmakaart 15 eurot ning mitteliikmele 48 eurot, mis teeb pere kohta 2 eurot kuus. Suurperedel, kellel veel puudub Perekaart, kuid kes soovivad kaarti taotleda, saavad seda teha ka kohapeal lõunakohvi raames. Taotlemine on lihtne: esitada tuleb ID-kaart ja kõikide pereliikmete andmed.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu üheks oluliseks eesmärgiks on koostööpartnerite ringi pidev suurendamine erinevate ettevõtete ja teenusepakkujate näol, et lasterikastele peredele laieneksid võimalikult paljud soodustused ja kampaaniapakkumised. Hetkel on Perekaardi programmiga liitunud 205 partnerit, kes pakuvad 283 erinevat soodustust ning kellest 7 on Järvamaalt. 

Perekaardi arendus- ja kommunikatsioonijuht Merle Pürje: „Pakutavate Perekaardi soodustustega on võimalik tutvuda kodulehel www.perekaart.ee . Kutsun siinkohal kõiki  Järvamaa ettevõtteid ühinema Perekaardi sõprade ringiga, et seeläbi pakkuda lisaväärtust oma kogukonna suurperedele.“

Eesti Lasterikaste Perede Liit ootab kõiki Järvamaa suurperesid Wabalinna majja  (Tallinna tn 11, Paide) kolmapäeval, 20. jaanuaril kell 14.00. Palume osalejatel eelnevalt registreeruda antud aadressil või telefonil 5332 5335.

Eesti Lasterikaste Perede Liit on loodud 1996 aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsiooni kuulub 19 ühendust, kes koondavad enda alla pered, kus lapsi kasvamas neli ja enam. Eesti Lasterikaste Perede Liit väljastas esimesed Perekaardid 2014 aasta veebruarikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles