Haigla lubab kliinikumil end «kosida»

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvöösis fototeraapiat saav pisike Anett on üks kaheksast lapsest, kes on tänavu Järvamaa haiglas ilmavalgust näinud. 7. jaanuaril esimest korda emaks saanud Kati Õun (23) Roosna-Allikult ütleb, et ei kujuta ette Tallinna või Tartusse sünnitama minekut. «Neil, kel autot pole, peaks ju veel kiirabi ka järele kutsuma,» lisab ta.
Kuvöösis fototeraapiat saav pisike Anett on üks kaheksast lapsest, kes on tänavu Järvamaa haiglas ilmavalgust näinud. 7. jaanuaril esimest korda emaks saanud Kati Õun (23) Roosna-Allikult ütleb, et ei kujuta ette Tallinna või Tartusse sünnitama minekut. «Neil, kel autot pole, peaks ju veel kiirabi ka järele kutsuma,» lisab ta. Foto: Dmitri Kotjuh

«Järvamaa haigla jääb!» kinnitab Tartu Ülikooli kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto. Järvamaa haigla nõukogu on astunud ka esimese sammu võimaliku võrgustumise teel kliinikumiga.

Läinud aasta viimasel koosolekul otsustas Järvamaa haigla nõukogu alustada koostöölepingu ettevalmistamist Tartu Ülikooli kliinikumiga.

Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp ja Tartu Ülikooli kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto soovi järgi võiks koostöölepingu allkirjastamiseni jõuda märtsi lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles