Auhind ootab õiget asukohta köögilaual

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta kaitseliitlase tiitliga kaasneva rändauhinna ja õnnitlused võttis Aare Kabel vastu kaitseliidu ülema brigaadikindral Meelis Kiili käest.
Aasta kaitseliitlase tiitliga kaasneva rändauhinna ja õnnitlused võttis Aare Kabel vastu kaitseliidu ülema brigaadikindral Meelis Kiili käest. Foto: Kristjan Prii/Kaitseliit

Pühapäeval tunnustati Viljandis pärimusmuusika aidas parimaid naiskodukaitsjaid ja kaitseliitlasi. Aasta kaitseliitlase tiitli võttis vastu Järva maleva Roosna-Alliku üksikkompanii pealik Aare Kabel.

Aare Kabel, kes pälvis eelmise aasta lõpus ka Kaitseliidu Järva maleva aasta kaitseliitlase tiitli, oli õnnitlusi vastu võttes tagasihoidlikkus ise. «Seda, miks just mina selle tiitli sain, peab küsima nende käest, kes neid tiitleid seal jagasid,» pakkus ta.

Kabel sõnas, et tõenäoliselt polnud tähtsatel otsustajatel otsust kerge teha, sest kandidaate esitasid malevad ja ringkonnad üle Eesti. «Väga palju kandidaate, igaüks neist on tunnustust väärt,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles