Mundrikandjad lasid Tapal tukid soojaks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Valmistumaks järgmisel nädalal toimuvaks talviseks kaugluurepatrullide võistluseks "Utria dessant" toimus täna asjaosalistele Tapal laskepäev.

Võistluseks on registreerunud 30 võistkonda, sh üks meeskond Järva malevast ja Naiskodukaitse Järva ringkonna võistkond. Järva maleva võistkonnas on stardis taas ka Järva maavanem Alo Aasma.

Võistluse start antakse neljapäeval, 14. jaanuaril kell 22 Jõhvis ning laupäeval kell 8.40 alustab  esimene võistkond lõpujooksu. Samal õhtul autasustatakse võitjaid.

Möödunud aastal võitis "Utria dessandi" Scoutspataljoni I võistkond, teisele kohale tuli Kaitseliidu Tallinna maleva Põhja kompanii I võistkond ja kolmandaks jäi Kaitseliidu Tartu maleva II võistkond.

"Utria dessanti" korraldatakse alates 1999. aastast, meenutamaks vabadussõja suurimat dessantoperatsiooni, mille tulemusel puhastati 17.–19. jaanuaril 1919. aastal punastest Narva-Jõesuu, Narva ja Jaanilinn. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles