Paide poliitvõitlus võttis hoo üles

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Tänavu esimesel tööpäeval otsustas SA Paide Haldus nõukogu kutsuda Andrus Tulli tagasi sihtasutuse juhatuse liikme kohalt. Tull on linnavolikogu opositsiooni kuuluva Isamaa ja Res Publica Liidu liige, aga nõukogus on võim koalitsiooni saadikute käes.

SA Paide Haldus nõukogu esimees Kulno Klein selgitas, et Tulli tööülesanne oli sihtasutuse üldjuhtimine ja Paide linna elektrikäidu korraldamine. «Aasta lõpus ilmnenud puudused linna elektrikäidu korraldamises tipnesid Paide ühisgümnaasiumi elektrita jäämisega,» selgitas Klein. «Selgus, et energeetik-elektrikäidujuht polnud seadusest tulenevate nõuete järgi fikseerinud varasemat peakaabli riket.»

Nõukogu leidis, et linna ja sihtasutuse maine kahjustamise eest vastutas juhatuse liige Andrus Tull, kelle ülesanne olnuks peakaabli purunemise järel teavitada juhtunust nõukogu ja linnavalitsust ning taotleda kohe sihtasutuse eelarvesse remondiraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles