Liigakorvpall naudib omamoodi kuldaega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Viking Window korvpallimeeskond (sinivalges) teenis põhiturniiril üheksa võitu järjest ning tõusis sarnaselt Amblale tugevamasse vahegruppi. Meeste korvpalli-meistrivõistluste esimesed kodumängud on meie meeskondadel järgmisel reedel.
Paide Viking Window korvpallimeeskond (sinivalges) teenis põhiturniiril üheksa võitu järjest ning tõusis sarnaselt Amblale tugevamasse vahegruppi. Meeste korvpalli-meistrivõistluste esimesed kodumängud on meie meeskondadel järgmisel reedel. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti korvpalli-meistrivõistluste esiliigas on nii Paide Viking Window kui ka Ambla SK põhiturniiri järel tugevamate seas. Medalimängudest rääkida on vara, kuid seisud pole pahad.

Põhigrupimängud on läinud aasta teises pooles ära peetud. Üheksa võidu ja kolme kaotusega pääses B-alagrupis tugevamasse vahegruppi teise koha saanud Paide Viking Window ning seitsme võidu ja viie kaotusega nende järel kolmas olnud Ambla spordiklubi.

Pärast kaheaastast pausi liigakorvpalli juurde jõudnud Elari Jõendi Ambla SKst ütles, et hooaja esimese poole vähim eesmärk on täidetud. «Samas oli mänge, mille seis jääb kummitama. Sai meil ju tugevamasse gruppi edasipääs otsustatud viimaste kohtumistega,» lausus ta. «Plaan on võtta hooaja teist poolt tugevamalt kui seni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles