Põlengus koduta jäänud pere vajab mööblit

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kareda vallas Peetri alevikus aasta esimesel päeval põlengu tõttu koduta jäänud kolmeliikmelise pere ema Kristel Koppel rõõmustab vallavalitsuse antud uue korteri üle, selles remondi tegemiseks ja mööbli ostuks vajab ta nüüd asjade asemel pigem raha.
Kareda vallas Peetri alevikus aasta esimesel päeval põlengu tõttu koduta jäänud kolmeliikmelise pere ema Kristel Koppel rõõmustab vallavalitsuse antud uue korteri üle, selles remondi tegemiseks ja mööbli ostuks vajab ta nüüd asjade asemel pigem raha. Foto: Dmitri Kotjuh

Rahulikult alanud 1. jaanuari hommikul istus peetrilane Kristel Koppel külas olles just hommikusöögilauas, kui helises telefon ja uue aasta soovi asemel teatati talle korteri põlengust.

Helistaja oli Koppeli 20aastase poja samas majas elava sõbra naine. Ta sai helistajalt teada, et poeg on nende juures ja tuletõrjesse on teatatud.

Kui Kristel Koppel nelja kilomeetri kauguselt talumajast Peetri alevikku kortermaja juurde jõudis, mõistis ta olukorra tõsidust: neile olid jäänud vaid seljas olnud rõivad.  Poja leidis ta kiirabiautost hapnikumaski alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles