Paide üksikkompanii garaažikoosolekutel on kriips peal

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Leppoja

3. jaanuaril peeti Paides Laial tänaval asuvas vanas pritsimajas kõnesid, joodi kohvi ja söödi torti - Kaitseliidu Järva Maleva Paide üksikkompanii võttis pidulikult kasutusele oma kodu Paides Laial tänaval asuvas vanas pritsimajas.

Maja, kus aastaid tegutses  Järva autokool, läks Kaitseliidule, kes plaanib jagada maja priitahtlike pritsumeestega ja tulevikus võib sellest kujuneda tuletõrjemuuseum.

Kaitseliidu Järva maleva pealik kolonelleitnant Arvi Niglas on varem Järva Teatajale öelnud,  et maja on kehvas seisus ja esimesel võimalusel hakkavad nad seda remontima. «Maja asub muinsuskaitsevööndis, seetõttu ei saa me midagi teha enne, kui kooskõlastused on olemas,» sõnas ta. Niglase hinnangul tuleb kõigepealt korda teha katus ja vundament, et sademevesi sisse ei pääseks. «Praegu on endalgi piinlik seda maja vaadata,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles