Riigikogulased ulatasid tulekahjus kannatanud perele abikäe

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Kõljalg/Facebook

1. jaanuaril Peetri alevikus puhkenud tulekahjus jäid kodutuks kolm inimest: ema oma kahe lapsega. Et põlengu tõttu jäi pere peavarjuta ning ka isiklikke asju ei õnnestunud korterist päästa, paluvad nad nüüd heade annetajate abi. Eile andsid oma panuse abistamisse ka riigikogulased Maire Aunaste ja Kristjan Kõljalg.

"Viisime neile riideid ja toidukraami ning remondifondi seemne. Nimelt saabus päeval hea uudis, et vallavanem Kulno Klein oli perele uue korteri leidnud, kuid seal on tarvis enne remonti teha, kui pere saab sisse kolida," kirjutas Kõljalg oma Facebooki lehel. Praegu on pere ajutiselt peavarju leidnud tuttavate juures.

Häirekeskus sai teate põlengust Peetri alevikus 1. jaanuari hommikul 7.49. Korteris oli suitsuandur, kuid see asus teises toas. Põleng sai alguse elektrilisest soojapuhurist. Kolmeliikmelisele perele jäid alles vaid seljariided.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles