Uuel aastal jätkub õppetöö mõisahoones

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa koolipere kolis 22. detsembril asjad 1978. aastal valminud koolimajast mõisahoonesse. Uuel aastal algav remont peaks mai lõpuks ühele poole saama.
Väätsa koolipere kolis 22. detsembril asjad 1978. aastal valminud koolimajast mõisahoonesse. Uuel aastal algav remont peaks mai lõpuks ühele poole saama. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Väätsa põhikooli hoone on tellinguis ja koolitarbed on kolitud häärberisse. Remondi järel ehk juba poole aasta pärast asub Väätsa põhikooli pere liginullenergia hoones.

Kooli direktor Margo Sootla täpsustas, et ettevalmistused õppetöö alustamiseks mõisas said alguse juba enne vaheaja algust, kui 22. detsembril tulid vanemate klasside õpilastele appi mööblit ja õppevahendeid tassima vilistlased ja lastevanemad. «Kõik sujus, abilisi oli piisavalt,» sõnas ta.

Niisiis alustavadki 107 Väätsa põhikooli õpilast ja õpetajad pärast vaheaega 11. jaanuaril tööd mõisas. «Eks seda ole uuel aastal näha, aga usun, et lapsed on mõisas õppimise võimalusest elevil,» märkis Sootla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles