Meeleoluka korvpallivõistluse võitsid kodukooli õpilased

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile toimus Paide E-Piim spordihallis Paide gümnaasiumi poolt korraldatud korvpallivõistlus Koogikorv 2015. Kokku võistles 9 võistkonda, kellest Paide ühisgümnaasiumi vilistlaste võistkond mängis väljaspool arvestust.

Teate koostaja Diana Simmer ütles, et antud võistlus on Paide gümnaasiumi poolt korraldatud iga-aastane võistlus, kus iga meeskond valmistab koogi, meisterdab plakati ja riietub oma vabalt valitud teema stiilis. Sel aastal pidid võistlejad esitlema ka playboxi, mis kirjeldaks nende teemat. Iga ülesande kõige paremini täitnud meeskond sai lisaauhinna. Kõigi valmistatud koogid olid auhindadeks ning korvpallimängus esimese koha saanud meeskond sai esimesena omale kõigi kookide seast sobiva koogi valida.

Kõige vingema riietuse tiitli sai Paide gümnaasiumi XII klassi meeskond, lahedaima koogi valmistasid PG XI klassi õpilased, andekaima playboxi esitasid Türi ühisgümnaasiumi XII klassi neiud ja kunstiliseima plakati joonistas TÜG XI klassi tiim.

TULEMUSED

1. PG 12.klass

2. PÜG 11.klass

3. TÜG 12.klass

4. TÜG 11.klass

5. PÜG 12.klass

6. PG 11.klass

7. PG 9.klass

8. PG 10. klass

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles