Järvamaa inglipuudel ootavad täitmist veel kümne lapse kingisoovid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglipuu Maxima kaupluses.
Inglipuu Maxima kaupluses. Foto: Maxima Eesti OÜ

Inglipuu heategevuskampaania raames on täidetud juba ligi 1200 vähemkindlustatud perede lapse kingisoovid. Järvamaa inglipuudel rippunud soovidest on praeguseks täitmata veel vaid kümme.

Kokku olid Järvamaa inglipuudel 40 lapse kingisoovid. Inglipuu projekti korraldava Maxima Eesti turundusdirektori Ty Lehtmäe sõnul leiab üksikuid täitmata kingisoove veel nii Paide kui ka Türi Maxima kauplustest. 

„Tänu inimeste heatahtlikkusele on paljude laste jõulud tänavu täis rõõmsaid üllatusi. Suur tänu kõigile, kes on projekti raames oma panuse andnud ning ka neile, kes seda veel teha plaanivad,” sõnas Lehtmäe. Neil, kel on kingisoov valitud, kuid kingitus veel soetamata, on võimalik seda teha kuni 24. detsembrini.  

Kingisoovide kogumisel ja pakkide lasteni toimetamisel on abiks piirkonna sotsiaaltöötajad. „Kui mõnes paigas jääb mõni soov täitmata, teeb lapsele kingituse Maxima. Jõuluvana toimetab kõik kingitused lasteni enne aasta lõppu,” lisas Lehtmäe.

Inglipuude asukohad ning täitmata kingisoovide arvu leiab kodulehelt www.maxima.ee/inglipuu. Infot uuendatakse kord päevas.

Kampaanias osalemiseks tuleb valida Maxima kaupluses asuvalt inglipuult lapse jõulusoov. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas Maxima infoletti või kassasse. Maxima hoolitseb kingituste pakkimise ning nende lasteni toimetamise eest. Kingitusi kogutakse kuni 24. detsembrini ning need jõuavad lasteni enne aasta lõppu.

Inglipuu on Maxima Eesti iga-aastane jõulueelne heategevuskampaania. Projekti raames saab igaüks täita mõne vähemkindlustatud pere lapse kingisoovi. Tänavu ootab 45 Maxima kaupluses üle Eesti täitmist 1300 kingisoovi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles