Noormehed viisid lastekodulapsed spaasse hullama

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kümme Round Table`i liiget pühendasid ühe jõulukuu päeva Paide lastekodu lastele, viies nad Pärnusse spaasse ja pitsat sööma.

Eelmisel pühapäeval sõitis Paide lastekodu õuele buss, et võtta peale tosin last koos nelja kasvatajaga. Neid ootas reis Pärnu spaasse koos kümne neile tuttava liikumise liikmega. «Hullasime lastega spaas kolm tundi nagu suured vennad ikka, lasime koos torudest alla ja puha,» ütles Round Table`i Paide klubi president Egon Oraste.

Pärast spaatamist läks kogu see suur pere pitsat sööma. Oraste sõnas, et nad kui Round Table`i liikmed olid  Paide lastekodu laste juures juba mitmendat korda, siis on neil omavaheline suhtlus vaba ja vahetu. «Seekord olid spaas kaasas nii kolme- kuni 15aastased lapsed ja kes mida küsis, teada tahtis, sellele ka püüdsime oma teadmiste järgi vastata. Usun, et meil kõigil oli tore koos olla,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles