Rajaleidjatele jagus tunnustust

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Merisalu (vasakul), Marie Maarend
Kätlin Merisalu (vasakul), Marie Maarend Foto: Järvamaa Rajaleidja keskus

Sihtasutus Innove tunnustas 10. detsembril toimunud aastalõpu galal Järvamaa Rajaleidja keskuse psühholoogi Marie Maarendit Hariduse tugiteenuste agentuuri Aasta tegija tiitliga.

Maarend on psühholoogina oma ala professionaal, veab maakonnas tegutsevate psühholoogide ümarlauda ning korraldab teemapäevi, ta on täiendanud end aktiivsus- ja tähelepanuhäirete teemavaldkonnas ning on oma teadmistega toeks keskuses kord kuus kooskäivale tugirühmale. Tallinna ülikoolis on teda tähele pandud, kui pädevat spetsialisti ja praktikut ning kutsutud jagama oma teadmisi tudengitele. Lisaks lööb ta aktiivselt kaasa Eesti Koolipsühholoogide ühingu juhatuse töös. Positiivne tagasiside on tulnud ka tema tööle lasteaia juhatajatelt ja lapsevanematelt. Marie Maarend on märkimisväärne tugi ja heatahtlik sõber oma kolleegidele.

Aasta tegija kandidaate said esitada kõik Rajaleidja keskused ning komisjon valis välja auhinna saajad. Kandidaate oli kokku 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles