Kütteõlihais häirib Paide ujula töötajaid ja sportijaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linna avalike suhete juht Maarit Nõmm pole ujula kliendina ebameeldivat lõhna tundnud, kuid on kuulnud tuttavatelt, et seda esineb. Ta loodab, et kui OÜ Pogi elektri- ja küttejaam on saavutanud kindla töörütmi, väheneb ka kasutatava kütteõli kogus.
Paide linna avalike suhete juht Maarit Nõmm pole ujula kliendina ebameeldivat lõhna tundnud, kuid on kuulnud tuttavatelt, et seda esineb. Ta loodab, et kui OÜ Pogi elektri- ja küttejaam on saavutanud kindla töörütmi, väheneb ka kasutatava kütteõli kogus. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide ujula töötajaid ja seal sportijaid on kõrval asuvast Pogi OÜst mõnikord sisse pressiv kütteõlihais kimbutanud aastaid, kuid probleemile lahendust leida osutub tõeliselt keeruliseks.

Paide spordi- ja tervisekeskuse haldusjuht Jaan Sapp ütleb, et tõepoolest on neil juba aastaid olnud probleeme naabrite küttehoidlast tuleva ebameeldiva lõhnaga.

Sapp sõnab, et paljud kliendid ei saa aru, kust hais nende majja imbub, ja arvavad, et see tuleb ujula hoonest. «Kui sportija kannatab selle poolteist tundi veel välja, siis nendest inimestest, kes meil seal töötavad, on küll kahju, sest päev otsa haisu sees olla paneb õhtuks pea valutama ja süda läheb pahaks,» muretseb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles