Tipprestoranist kasvab välja toiduainetööstus

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide vallas Tallinna–Tartu maantee ääres asuv Põhjaka mõis keskendub uue aasta alguses tipprestorani kvaliteedis kulinaariatööstuse arendusele.

Järvamaa tuntuima söögikoha sõpradele on halb uudis see, et uuest aastast on restoran kaks kuud suletud, kuid hea uudis on see, et kokad pühendavad sellal Põhjaka mõisa toidu poelettidele saatmisele.

Põhjaka mõisat vedava trio üks liige, Märt Metsallik, märkis, et nagu püsikliendid juba teavad, on nad iga aasta alguses võtnud patareide laadimiseks kuu aega puhkust, et siis värskema olekuga restorani uksed lahti lüüa. «Ehkki sel aastal jääb restoran külastajatele suletuks kaheks kuuks, ei jää Põhjaka maitsed huvilistel kätte saamata: meie kulinaariatoodangut saab poest osta,» lausus Metsallik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles