Uus traktorimark trügib turule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kubota traktorid meelitasid huvilised eelmisel neljapäeval Stokker Agri Paide esinduse hoovile. Müügiinimesed loodavad, et antud Jaapani tootjast saab Eesti turul aastatega tuntud ja tunnustatud tegija, nagu see on ka mujal maailmas.
Kubota traktorid meelitasid huvilised eelmisel neljapäeval Stokker Agri Paide esinduse hoovile. Müügiinimesed loodavad, et antud Jaapani tootjast saab Eesti turul aastatega tuntud ja tunnustatud tegija, nagu see on ka mujal maailmas. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel nädalal Stokker Agri Paide esinduses esitletud Kubota traktorite (Jaapan) suhtes ei osanud Järvamaa põllumehed ühest seisukohta võtta: kõik sõltub põllutöömasinate tulevasest hinnast.

Üks Kubota traktorite uudistajatest oli Eesti aasta põllumees 2005, Türi valla Takkasaare talu peremees Arvo Kuutok.

Kuutok peab traktori valimisel oluliseks mitut asjaolu. «Ühelt poolt on oluline hind, teisalt teeninduse lähedus talule. Loomulikult peab teenindus töötama kvaliteetselt ja kiiresti,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles