Vargamäelased võõrustasid meistrivõistlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Albus peetud Eesti meeskondlikel tõstemeistrivõistlustel osales kuus klubi. Kuueliikmeliste meeskondade seas tulid vargamäelased kolmandaks.

Spordiklubi Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin sõnas, et tänavune koondis oli aastate nõrgim, sest väga erinevatel põhjustel ei saanud klubi tipud kaasa teha. «Leho Pent on tippspordist loobunud ja pole neli kuud harjutanud. Ain Pent käib tööl ja kurdab, et selg valutab. Heigo Tarasov viibib ajateenistuses,» loetles ta. «Kalle Talu lihtsalt loobus, olles omavanuste ja kaaluklassis kuni 62 kg  Eesti tipus. Martin Metsma jättis hooaja vahele, tööd on palju ja tervis tahab putitamist.»

Nii tuli klubil minna tulle noortega. Vanadest said meeskondlikuks meistrivõistlusteks valmistuda  Lembit Pent ja Darvi Jalast. Viimane osutus  287,7 Sinclairi punktiga (Sp) klubi absoluutseks parimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles