Valgehobusemäe keskus unistab rullsuusarajast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albu vallavanem Kalju Kertsmik seisab Valgehobusemäel koos poolteist aastat tagasi puhkekeskusse võetud kassi Timoga koha peal, kuhu loodab projektirahaga lasta ehitada 911 meetrit pika ja neli meetrit laia rullsuusaraja.
Albu vallavanem Kalju Kertsmik seisab Valgehobusemäel koos poolteist aastat tagasi puhkekeskusse võetud kassi Timoga koha peal, kuhu loodab projektirahaga lasta ehitada 911 meetrit pika ja neli meetrit laia rullsuusaraja. Foto: Dmitri Kotjuh

Poole aasta pärast selgub, kas Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskusse tuleb üle 900 meetri pikkune rullsuusarada, vägevad tornivalgustused, lumekrossirada ja palju muud, mille nimel vallavanem Kalju Kertsmik koos meeskonnaga praegu tööd teeb.

Albu vallavanem Kalju Kertsmik näitab Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse peamajast vasakule jääva metsatuka juures, kus on veel valgustatud metsarada, et just sinna kavandavad nad asfaltkattega rullsuusarada. Pikkust oleks sel 911 ja laiust neli meetrit. Sellest 311 meetrit kulgeks riigimetsa majandamise keskuse maadel.

Samasugust rada läheduses pole

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles