Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Arvamusfestivalil kõva häälega välja öeldud mõte Paide linnas asuvast professionaalsest teatrist ei tundu asjaosalistele utoopilisena. Pigem on muutunud aja jooksul tõenäolisemaks.

*Eesti kultuurkapitali väljakuulutatud maakondliku preemia Kultuuripärl kandidaatide esitamise tähtajaks, 20. novembriks laekus ekspertgruppidele rohkem kui 70 ettepanekut, ent Järvamaa oli  jäänud vaeslapse ossa ja ühtegi taotlust ei saanud, seetõttu pikenes tähtaeg kuni 1. detsembrini.

*Aravetel elav 82aastane Villem Kelgo on rinda pistnud mitme tõsise haigusega, kuid siiani loobib ta 32kilogrammist sangpommi ja usub, et tal on lihtsalt elus õnne olnud.

*Suures jõuluostutuhinas tasub tarbijatele meelde tuletada asjaolu, et tavapoest kaupu ostes ei kehti 14päevast ümbervahetusõigust, küll aga võib kaupleja seda teha hea tava märgina.

*Austria ärimehe Wolfgang Leitneri juhitav ja Austria investorite grupile kuuluv valdusettevõte Vaklak OÜ ostab ASilt Remonent Järvamaa ühe suurima põllumajandusettevõtte ASi Peetri Põld ja Piim.

*Põltsamaalt Eesti õpilaste meistrivõistlustelt ja Viljandist Martin Kleini mälestusvõistlustelt medaleid võitnud Järvamaa maadlejad lõpetavad aasta laupäeval Türil parimat noort ja täiskasvanut tunnustades.

*Järvamaa omavalitsuste liit ja Järva Teataja ootavad kõiki esitama kandidaate konkursile «Järvamaa aasta tegu 2015». Seekord selgub parim juba kolmeteistkümnendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles