Üks suuremaid põllumajandusettevõtteid saab uue omaniku

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austria ärimehe Wolfgang Leitneri juhitav ja Austria investorite grupile kuuluv valdusettevõte Vaklak OÜ ostab ASilt Remonent Järvamaa ühe suurima põllumajandusettevõtte ASi Peetri Põld ja Piim.

Millal müügitehing aset leiab, pole veel teada, ASi Peetri Põld ja Piim juhatuse liikme Priit Süüdeni ütlust mööda sõltub see konkurentsiameti seisukohast. «Müügitehing võib aset leida mõne nädala jooksul veel enne jõule või uuel aastal, sõltub konkurentsiameti töömahust ja -korraldusest, aga see juhtub, sest teoreetiliselt on dokumendid vormistatud ja esitatud,» selgitas ta.

Samas kinnitas seitsmendat aastat Peetri Põldu ja Piima juhtiv Priit Süüden, et töötajatele ei tähenda omaniku vahetus suurt midagi. «Meie töötame samamoodi edasi, sest lehm jääb ikka piima andma, mitte ei saa hakata naftat tootma ja põllulgi ei saa me teravilja asemel hakata banaane kasvatama,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles