Maadlejad sõlmivad aasta kokku

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis peetud Martin Kleini mälestusvõistlustelt said Järvamaa Matimehed kaheksa medalit. Kuni 74 kilogrammi kaaluvate noormeeste seas maadles end hõbedale Valdi Jalast Koerust (punases).
Viljandis peetud Martin Kleini mälestusvõistlustelt said Järvamaa Matimehed kaheksa medalit. Kuni 74 kilogrammi kaaluvate noormeeste seas maadles end hõbedale Valdi Jalast Koerust (punases). Foto: Jaak Tammik

Põltsamaalt Eesti õpilaste meistrivõistlustelt ja Viljandist Martin Kleini mälestusvõistlustelt medaleid võitnud Järvamaa maadlejad lõpetavad aasta laupäeval Türil parimat noort ja täiskasvanut tunnustades.

Viljandis peetud Martin Kleini 53. mälestusvõistlustel võitsid Järvamaa Matimehed kaheksa medalit: kaks kulda, viis hõbedat ja ühe pronksi. Klubi oli esindatud 14 sportlasega.

Maadlustreener Jaak Tammik hindas tulemust heaks. «Viljandi võistluste tase on alati parajalt tugev olnud,» ütles ta. «Samuti on Viljandi võistlus olnud kontrollvõistluseks enne Türil tulevat Jaan Rootsi ja Endel Vanaisaku auhinnaturniiri. Tänavu oli seal 76 maadlejat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles