Linnameeskonna suurim väravakütt jätkab

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskonna ellujäämismängu kangelaseks kujunes meeskonna suurim väravakütt Vjatšeslav Zahovaiko (nr 21). Tartu Tammeka väravasse lõi kogenud ründaja kolm palli.
Paide linnameeskonna ellujäämismängu kangelaseks kujunes meeskonna suurim väravakütt Vjatšeslav Zahovaiko (nr 21). Tartu Tammeka väravasse lõi kogenud ründaja kolm palli. Foto: Kuido Saarpuu

Paide linnameeskonna tänavuse hooaja parim väravakütt Vjatšeslav Zahovaiko on otsustanud jätkata Järvamaa klubis mängimist  ka 2016. aasta Premiumi liiga hooajal.

33aastane Zahovaiko lõi Premium liiga lõppenud hooajal   27 mängus 17 väravat, mis väravaküttide paremusjärjestuses  andis talle FC Levadia palluri Ingemar Teeveri (24) ja Sillamäe Kalevi mängija Jaroslav Kvasovi (18) järel kolmanda koha.  Premiumi liiga kõigi aegade väravalööjate edetabelis on Zahovaiko 192 väravaga Maksim Gruznovi (308) järel teisel kohal.

„Paide linnameeskond väga tahtis, et ma jätkaks jalgpallurina ja minu soov oli samuti tegelikult olemas. Seega leppisime kokku, et mängin ühe aasta veel Paide eest ja teen seda mõnuga,“ ütles Zahovaiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles