Inimeste väljavoolu saab peatada ameeriklaste eeskujul

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hamiltoni linnas kogetu põhjal on Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Triin Pobbol koostanud esialgse maakonna ettevõtluse toetamise süsteemi, et peatada inimeste väljavoolu.
Hamiltoni linnas kogetu põhjal on Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Triin Pobbol koostanud esialgse maakonna ettevõtluse toetamise süsteemi, et peatada inimeste väljavoolu. Foto: Erakogu

Ameerikas õppimas käinud Järva maavalitsuse osakonnajuhataja Triin Pobbol sõnas, et kui seal suudeti rahvastiku vähenemine ühisel jõul peatada, miks siis ei võiks seda proovida teha Järvamaal.

Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Triin Pobbol uuris kolm nädalat Ameerika Ühendriikides, kuidas seal ettevõtlust arendatakse.

Ta viibis neljas osariigis, neist eriti võlus teda Ohios Cincinnati ja Hamiltoni linnas käivitatud ökosüsteem, millega on suudetud peatada rahvastiku vähenemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles