20 000 klienti on iga kuu kilekotiusku

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksimarketist sisseoste teinud Hele Annikov (vasakul) ja Jelena Plakk ütlevad, et kuigi kodus on olemas riidekott, ostavad nad poest alati kilekoti, sest see on lihtsalt mugav. Kotti saab kasutada hiljem prügikotina. Annikov sõnab naljatamisi, et Maksimarketi kilekotiäri läheb tema tõttu eriti edukalt.
Maksimarketist sisseoste teinud Hele Annikov (vasakul) ja Jelena Plakk ütlevad, et kuigi kodus on olemas riidekott, ostavad nad poest alati kilekoti, sest see on lihtsalt mugav. Kotti saab kasutada hiljem prügikotina. Annikov sõnab naljatamisi, et Maksimarketi kilekotiäri läheb tema tõttu eriti edukalt. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide on sattunud taaskord ühte üle-eestilisse edetabelisse, lausa teisele kohale. Iseasi, kas selle üle tasuks rõõmustada. Nimelt on paidelased Eestis ühed usinamad kilekotiostjad.

Kõige rohkem suuri kilekotte tarbivad aastas tartlased, 50 tükki inimese kohta, järgneb Paide, kus läheb kaubaks 41 kilekotti inimese kohta.

Väikseid õhukesi kilekotte kulub aastas kõige rohkem Põlvas (213 kotti inimese kohta), järgneb Rapla (196). Selliseid arve tutvustas eelmisel nädalal äsja valminud uuringule viidates keskkonnaministeeriumi jäätmeosakonna juhataja Peeter Eek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles