Albu teatrisuvi täieneb uue vabaõhulavastusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Albu vald, A. H. Tammsaare muuseum Vargamäel ja Ugala teater kavandavad järgmiseks suveks Tammsaare sünnikodu maile uuslavastust «Kõrboja perenaine».

Eelmisel nädalal kohtusid Albu vallavanem ja valla suvelavastuste produtsent Kalju Kertsmik ning muuseumi juhataja Reelika Räim Tammsaare mail Ugala teatri juhi Kristiina Alliksaare ja lavastaja Vallo Kirsiga, et tulevases mängupaigas saunikuhoonete juures läbi arutada järgmise suvelavastuse «Kõrboja perenaine» võimalused.

«Mitu aastat tagasi oli meil Vallo Kirsiga eeljutuks, et kui ta «Vanade ja noortega» ühele poole saab (etendus muuseumi rehe all 2013) – toim), võtta töösse «Kõrboja peremees» või «Põgupõhja uus Vanapagan»,» meenutas Kertsmik. «Jõudsime sinnamaani, et teha Kõrboja-teemat peakirjaga «Kõrboja perenaine». Teksti paneb kokku Urmas Lennuk, kellega Kirsil oli hea koostöö lavastusega «Ema oli õunapuu» ja minul on heameel, et Lennuk on Albu mail tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles