Idavirulane avastas Järvamaa kinnisvaraturu

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ida-Virumaal tegutsev kinnisvaraettevõtja ostab Järvamaal kokku ühe- ja kahetoalisi kortereid, et anda need pikaajalisele rendile. Huvi korterite vastu on tõstnud ka nende eest küsitavat hinda, kuid müügitehingutes see veel ei kajastu.

Osaühing S.A.CITO juhatusse kuuluv Igor Arefjev (pildil) sõnas, et avastas aasta alguses Järvamaa korterituru ja on nüüd omandanud siin kümme ühe- ja kahetoalist korterit mitmes paigas, aga peamiselt Paides ja Türil. «Tegutseme üle Eesti, ostame kortereid. Teeme neis remondi ja asume neid üürima. Nii on meil palju kortereid, kuid peamiselt Lääne-Virumaal Rakveres ja Vinnis,» selgitas ta.

Et ka Eesti-keskne asukoht tundus äritegemiseks mõistlik, hakkas Arefjev uurima turgu põhjalikumalt. «Uurisime Järvamaa korterite turgu nii otse omanikelt kui ka maaklerite kaudu ja hakkasimegi siin ostma meile hinnaklassilt sobivaid kortereid,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles