Ettevõte seisab silmitsi suure koondamisega

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igas kuus valmistab osaühing Invester kuni 15 000 kaubaalust. Nende valmistajaid Veronika Kozlovskajat ja Ivar Toomet senine koondamine ei puudutanud.
Igas kuus valmistab osaühing Invester kuni 15 000 kaubaalust. Nende valmistajaid Veronika Kozlovskajat ja Ivar Toomet senine koondamine ei puudutanud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kaubaaluste ja saematerjali tootja osaühing Invester rajas veel aasta tagasi müügiplatsi. Tänavu sunnivad vähenenud tootmismahud 23 aastat tegutsenud ettevõtet esimest korda töötajaid koondama.

Eelmisel talvel Prääma teele rajatud müügiplats on täis ehituslikku saematerjali, 60liitristes võrkudes olevate kuivade kütteklotside jääk on laos 800.

Nii nagu müük eraklientidele, moodustab ka eespool märgitu vaid väikse osa ettevõtte toodangust ja tuludest. Ainuüksi kaubaaluseid valmistab ettevõte ühes kuus 10 000 –15 000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles