Detsembris saab postkontorit külastada ka õhtuti ja pühapäeval

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peetri postkontor.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Peetri postkontor. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Selleks et kõik jõuaksid oma jõulupakid ja jõulukaardid aegsasti teele saata, on  suuremad postkontorid detsembris avatud tavapärasest kauem.

47 postkontorit üle Eesti on avatud kauem nii tööpäevadel kui ka nädalavahetustel. Samuti on mitu postkontorit erandkorras avatud pühapäeviti.

Eesti Posti jaeäri üksuse juhi Pille Kauberi sõnul jätavad pikemad lahtiolekuajad võimaluse külastada postkontorit õhtuti pärast tööpäeva või nädalavahetusel. „Soovime, et ükski kingipakk või jõulukaart ei jääks saatmata pelgalt seetõttu, et postkontor pole küllalt kaua avatud. Seega otsustasimegi suuremad postkontorid avada ka õhtustel aegadel ning pühapäevadel,“ selgitas Kauber.

Kõige täpsema ja ajakohasema info konkreetse postkontori lahtiolekuaegade kohta leiab aga Omniva kodulehelt.

Kuna jõulukuul on postkontorid väga populaarsed ning paki-  ning kirjamahud pea kahekordsed, siis jääb  Kauber lootma ka klientide mõistvale suhtumisele. „Töötame jõulukuul ka suurtemates koosseisudes ning kõik klienditeenindajad annavad endast parima, et kõik kliendid saaksid võimalikult kiiresti teenindatud,“ kinnitas ta.

Kes jõulumöllu vältida soovib, saab oma saadetised teele panna Omniva pakiautomaatidest, mis on hõlpsasti ligipääsetavad ning avatud ööpäev ringi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles