Anna kirikule kogunes üle ootuste palju annetusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval avasid projekti «Anna kiriku heaks» juht Margo Hussar ja Anna kiriku õpetaja emeriitus Lea Heinaste pidulikult tahvli, kus on kirjas eraisikud ja ettevõtted, kes on aasta jooksul annetanud kokku 16 307 eurot.
Pühapäeval avasid projekti «Anna kiriku heaks» juht Margo Hussar ja Anna kiriku õpetaja emeriitus Lea Heinaste pidulikult tahvli, kus on kirjas eraisikud ja ettevõtted, kes on aasta jooksul annetanud kokku 16 307 eurot. Foto: Aldi Alev

Aasta tagasi novembris alustas Anna kogudus kampaaniat, mille käigus hakati korjama raha kiriku korrastuseks, pühapäeval avati tahvel annetanud inimeste ja ettevõtete nimedega.

Tahvlil on kirjas 97 eraisikut ja üheksa ettevõtet, kes annetasid kokku 16 307 eurot.

Projekti «Anna kiriku heaks» juhi Margo Hussari sõnul ületas summa ootusi. «Projektiga alustades seadsime eesmärgi, et kui 2000 eurot saame, on hästi,» ütles ta. Hussaril tegi südame soojaks asjaolu, et projekt puudutas niivõrd paljusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles