Gaia kooli klass jääb reedeti tühjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembris Türil tegevust alustanud Gaia kooli eestvedaja ja klassiõpetaja Anneli Kirspuu hinnangul on esimesed kuud möödunud ootuspäraselt, rahul on nii lapsed kui vanemad ning töö käib selle nimel, et uus õppeaasta tooks õpilasi juurde.

«Gaia kool alustas kooliaastat pugemisega» oli septembris Järva Teatajas ilmunud loo pealkiri. Veidi kaheti mõistetava pealkirja taga oli tegelikult jutt sellest, kuidas te kooliaastat mänguliselt sisse juhatasite.

See oli tol korral jah ehmatav pealkiri. Kui nüüd sõna-sõnalt võtta, siis ei ole me küll kellegi ees pugenud, et Gaia kooli Türile luua, vaid kool on algatatud kogukonna lastevanemate toel ja mõttel. Meie klassi õpilased ja õpetajad tulid läbi väravate. Vanemad, vanavanemad ja head toetavad inimesed tekitasid kätest kinni hoides värava, mis sümboliseerib kaitstust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles